Wat doen wij

icon web en print - duhen + schroot multimedia

Online & Print

Wij ontwerpen en ontwikkelen voor zowel online en print producties. Van een nieuwe huisstijl tot de vormgeving en bouw van websites, webshops, motion graphics, nieuwsbrieven en digitale toetsen en enquêtes. Bekijk onze Portfolio

icon webshop - duhen + schroot multimedia

Webshop

Een webshop voor uw producten óf voor de verkoop van uw diensten. Dat kan met een agenda-planner. Wij maken gebruik van WordPress met WooCommerce of WP e-Commerce. Hiermee kunt u uw webshop eenvoudig zelf beheren.

oxygen network new york - duhen + schroot multimedia

Motion Graphics

Van commercials, (bedrijfs)filmpjes en dvd producties en meer…  Bij video-opnames sturen we een klein team aan van camera, geluid en regie. Wij doen de montage, en de beeldbewerking tot aan de eindbewerking. De productie van A tot Z.

 

icon cms - duhen + schroot multimedia

Content Management System (CMS)

Het zelf aanpassen van uw website of webshop is heel eenvoudig geworden met het open source Content Management System (CMS). Hiermee kunt u zelf de pagina’s beheren en uitbreiden — ook zonder technische kennis.
Wij maken voor u een handleiding op maat.

 

icon responsive - duhen + schroot multimedia

Responsive design

Wij bouwen onze websites en webshops responsive. Dat wil zeggen: schaalbaar. Zo is uw site perfect zichtbaar op mobiel en tablets.

Digitale toetsen en
enquetesystemen

Online beoordelings- en toetsingssysteem binnen een beschermde/ beveiligde omgeving.

Wij ontwikkelde o.a. een uitgebreidt toetsingssysteem – de Digitoets – voor de Amsterdamse Kunstraad voor de toetsingsprocedure van het Kunstenplan.

De Digitoets is een ‘toetsingstool’ waar materiaal upgeload, bewerkt en makkelijk uitgewisseld kan worden. De Digitoets geeft de resultaten overzichtelijk weer. Een stabiel, gebruikersvriendelijk en flexibel systeem.

* Binnenkort meer informatie over onze digitale toetsen en enquetesystemen.

Heeft u vragen? Bel of mail ons