Amsterdamse Kunstraad

Digitoets

Amsterdamse Kunstraad -Digitoets 2017 - 2020

AKr-digitoets4-17-20

Amsterdamse Kunstraad - duhen + schroot multimedia

De Digitoets is een online beoordelings- en toetsingssysteem binnen een beschermde/ beveiligde omgeving. De Digitoets is ontwikkelt voor de Amsterdamse Kunstraad (AKr) voor de toetsingsprocedure van het Kunstenplan 2013 – 2016.

Momenteel ontwikkelen wij voor de komende toetsingsprocedure Kunstenplan 2017 – 2020  een nieuwe toets, met nieuwe en uitgebreidere functionaliteiten.

 

De Digitoets is een ‘toetsingstool’ waar – binnen een beschermde/ beveiligde omgeving – materiaal upgeload, bewerkt en uitgewisseld kan worden. De resultaten kunnen overzichtelijk en op diverse manieren getoond worden. Afhankelijk van de toegekende bevoegdheden van de gebruikers zijn pagina’s of afdelingen zichtbaar en/of te bewerken.
De Digitoets is een stabiel, gebruikersvriendelijk en flexibel systeem.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail ons.

 

 

Comments are closed.